Toimitusketjun hallinnan ja tuotannonohjauksen koulutukset

Schedio tarjoaa toimitusketjun hallintaan ja tuotannonohjaukseen liittyviä koulutuksia. Koulutukset voidaan, joko räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaisesti tai voitte myös osallistua Schedion järjestämiin avoimiin koulutuksiin. (Katso alta ajankohtainen koulutustarjonta)

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Henkilöstön kouluttaminen on kannattava investointi

Yrityksen toimintakyvyn kannalta on keskeistä, että henkilöstö osaa ja ymmärtää toimintaa syvällisesti ja monipuolisesti. Osaamisen keskittyminen yhden henkilön taakse on liiketoimintariski, joka olisi helppo välttää. Henkilöstö arvostaa työnantajaa, jonka matkassa ammattitaito kehittyy. Osaava ja motivoitunut henkilöstö on ylivertainen kilpailutekijä.

Tulossa olevat koulutukset

Miten saat toimitusketjun sietämään epävarmuutta -koulutus.

Miten saat toimitusketjun sietämään epävarmuutta

Päivämäärä: 9.9.2022

Paikka: Online

Kesto: 15:00 – 16:30

Koulutuksen kuvaus: Välillä tavarat loppuvat ja joskus taas varastoa on aivan liikaa. Globaalit toimitusketjun häiriöt ovat tehneet tilanteesta vielä haastavamman. Toimitusketjunhallinta lähtee epävarmuuksien ymmärtämisestä ja vasta tämän jälkeen toimitusketjua voidaan ohjata kokonaisuutena. 

Hinta: 100e

Lue lisää
Sales & Operations Planning -koulutus.

Sales & Operations Planning:

Kuinka virität prosessisi tukemaan liiketoimintaa?

Päivämäärä: 14.9.2022

Paikka: Virtatalo, Vantaa

Kesto: 9:00 – 16:00 (sis. lounas)

Koulutuksen kuvaus: Monessa yrityksessä kipuillaan tehottoman S&OP-prosessin kanssa. Syynä on useimmiten se, että prosessissa keskitytään vääriin asioihin. Nyt on aika katsoa perusteet kuntoon. Mitä prosessilla tavoitellaan ja miten siitä saadaan liiketoimintahyödyt irti.

Hinta: 540e

Lue lisää
Kysynnän suunnitteluprosessi kuntoon -koulutus.

Kysynnän suunnitteluprosessi kuntoon

Päivämäärä: 23.9.2022

Paikka: Online

Kesto: 15:00 – 16:30

Koulutuksen kuvaus: Kysynnän suunnittelu on laajalti väärinymmärretty toiminto. Jaamme näkemyksemme siitä, miten kysynnänsuunnittelua voidaan tehdä tarkoituksenmukaisesti ja tehokkaasti. 

Hinta: 100e

Lue lisää

Ota yhteyttä asiantuntijaan, niin keskustellaan lisää!

Ota yhteyttä