Teollisuuden konsultoinnin palvelut.

Konsultointipalveluita teollisuuden tarpeisiin

Meillä on vankka kokemus toimitusketjun hallinnasta. Tunnemme alan teoriat syvällisesti, mutta emme hirttäydy oikeaoppisiin metodeihin, emmekä halua uuvuttaa asiakkaitamme teknisellä jargonilla. Sovellamme ja yhdistelemme teoriaa vapaasti asiakkaiden liiketoiminnan tarpeiden mukaan. Kokemus on osoittanut että yritykset ovat erilaisia ja teoria harvoin toimii käytännössä sellaisenaan. Uskomme, että yksinkertainen on tehokasta, yksinkertainen ratkaisu on nopeampi ottaa käyttöön ja helpompi hallita. Turhan usein yrityksissä sorrutaan liialliseen näppäryyteen. Kalliita työkaluja ei kannata hankkia, ellei ole pakko. Schedio on riippumaton toimija eikä edusta mitään ohjelmistovalmistajaa.

Ota yhteyttä
Teollisuuden konsultoinnin palvelut.

Tyypillisiä aihealueita, joissa apuamme pyydetään

SALES & OPERATIONS PLANNING (S&OP) / INTEGRATED BUSINESS PLANNING (IBP)

KARKEASUUNNITTELU / SALES & OPERATIONS EXECUTION (S&OE)

KYSYNNÄN ENNUSTAMINEN / KYSYNNÄN SUUNNITTELU

TUOTANNON SUUNNITTELU     MATERIAALIVIRRAT     LOGISTIIKKA     PALVELUPROSESSIT

HANKINNAT     VARASTOINTI     TIEDOLLA JOHTAMINEN

Kokemus on osoittanut, että näkyvissä olevat ongelmat ovat usein vain oireita ja taustalla oleva todellinen syy jossain muualla.

Näihin todellisiin ongelmiin haluamme hakea kestäviä ratkaisuja yhdessä henkilöstön kanssa. Emme tyydy jakamaan vain neuvoja, haluamme viedä ratkaisut yhdessä käytäntöön. Toteutus on kuitenkin aina se vaativin vaihe.

Tarjoamme konsultointipalveluja kahdella eri mallilla

Kustannustehokkaasti tuntiveloituksella tai ennakoitavasti kiinteään hintaan.

Tuntityö on mallina yksinkertainen, maksat työajasta kuten omallekin työntekijälle, sillä erotuksella, että maksat vain siitä työajasta mitä oikeasti tarvitset. Kokonaisuus huomioiden hinta-laatusuhde on omaan työntekijään verrattuna hyvin kilpailukykyinen.

Kiinteään hintaan tehtävissä projekteissa määrittelemme rajaukset yhdessä ja sen jälkeen saat tarjouksen joka pitää, eikä yllätyksiä tule. Malliltaan kevyempänä tuntityö on lähes poikkeuksetta asiakkaalle edullisempi vaihtoehto.

Ota yhteyttä asiantuntijaan, niin keskustellaan lisää!

Ota yhteyttä