Tapa toimia

Toiminnan lähtökohtana on saavuttaa tuloksia eikä pelkästään jakaa neuvoja. Tulosten aikaansaamisessa aivan keskeistä on saada organisaatio mukaan muutokseen. Tästä johtuen muutoshankkeissa asiakasyrityksen henkilöiden rooli on aina merkittävä. Tavoitteena on kasvattaa yritykseen uusia tähtiä. Kehitystä tehdään pitkäkestoisesti pieninä palasina jolloin uudet toimintatavat saadaan juurrutettua pysyväksi tavaksi toimia.

Artikkelien selaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: