Jouko Laakso

Olen työskennellyt toimitusketjun hallinnan eri osa-alueilla jo lähes 20 vuotta. Minua viehättää toimitusketjun hallinnassa sen vastuun laaja-alaisuus. Toimitusketjun kaverit ovat aina siellä missä tapahtuu.

Erityisosaamisalueeni on kokonaisvaltainen toimitusketjun ja tuotannon tehostaminen.  Käytännössä tämä tarkoittaa materiaalivirtojen hallintaa, suorituksen johtamista ja liiketoiminnan suunnittelua. Onnistumisia on tullut muun muassa tuotannon tehostamisesta, toimituskyvyn nostamisesta ja suunnitteluprosessien uudistamisesta. Onnistumisen kannalta kaikkein tärkeintä aina on saada ympäröivä organisaatio innostumaan mukaan. Olen siinä jo aika hyvä.

Eli ensin pitää saada ihmiset mukaan.  Seuraavaksi katsotaan prosessit kuntoon. Sitten lopuksi investoidaan työkaluihin jos tarvetta on.

Artikkelien selaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: